Grenlandssamarbeidet på tur

Nyansatt regionrådssekretær i Grenlandssamarbeidet Sondre Groven skal ut og treffe kommunestyrene i månedene som kommer.

Innhold

Det betyr at han skal oppsøke de seks kommunene i Stor-Grenland: Skien, Porsgrunn, Bamble, Siljan, Kragerø og Drangedal. Starten går i Siljan 5. februar. Deretter følger de andre på de neste to månedene.

Jeg gjør dette mest for å bli kjent i kommunene. Jeg skal lytte til innspill og gjøre rede for det arbeidet jeg skal drive med, sier Groven – som gleder seg til å bli kjent med mangfoldet de seks kommunene består av.

Sondre Groven etterfølger Karianne Resare, og begynte i jobben ved nyttårstider. Han skal koordinere de ulike samarbeidsprosjektene som grenlandskommunene er involvert i.

Det blir på en måte å revitalisere grenlandssamarbeidet både innenfor infrastruktur, sykehus, universitet og området som samfunns- og næringutvikler, sier han.

30- åringen har en mastergrad i statsvitenskap fra NTNU/Berkeley med fordypning innenfor offentlig politikk og administrasjon, og kommer fra forskerjobb i Telemarkforsking. Grenlandssamarbeidet har kontor i rådhuset i Skien.

Sist endret: 04.02.2019